pátek 19. září 2014

The Biggest loser - trenéři: Jessie Pavelka

Jak jsem slíbila v minulém příspěvku, dnes se trochu více podívám na dalšího nového trenéra ze 16. řady The Biggest Loser: Jessie Pavelka


Hned na začátku mě zaujal svým českým jménem, no a poté samozřejmě svým vzhledem. No řekněte, které ženské by se nelíbil.
Nebudu sem jako puberťačka dávam hafo jeho fotek (ty si každý může najít sám a k tomu i kdybych jich sem pár dala - nikdy by jich asi nebylo dost...) a teď něco málo o jeho životě a kariéře.

Jessie se narosil 26. září, 1982 v Corpus Christi, Texas. Nejprve studoval na střední škole Calallen a poté na Univerzitě North Texas, kde se zaměřil na podnikání a fotbal.
Ke sportu byl vedený už od malička a později na vysoké pracoval jako trenér a toto povolání mělo být pouze dočasné - jako brigáda. Ale stal se zlom a jak jste asi správně uhodli, pan podnikatel se z něj nestal...
Ve 21 letech se přestěhoval do Californie, kde se věnoval fitness a také modelingu.


Také se účastil několika bodybuildingových soutěží...


Po nějaké době už měl ale všeho dost a se svou tehdejší přítelkyní se vrátil zpět do Texasu - udělat menší "soul research".

7. červenech 2007 se stal důležitým dnem v Jessieho životě - rozhodl se vrátit do Californie, ale tentokrát to udělat správně. Ještě ten den si napsal 5-letý a 10-letý plán. Za dva měsíce už pracoval jako osobní trenér.
V říjnu 2008 se Jessie objevil v několika fitness magazínech na přední stránce.
Pak mu bylo nabídnuto účinkování v pořadu Diet Tribe, o kterém si Jessie myslel, že může ovlivnit diváky tohoto pořadu.


Jessie má několik tetování - japonský symbol vnitřní síly (od 18 let), kříž na pravé ruce (nakreslil si ho sám), na břiše má japonsky napsáno: Nebát se žádného muže (Fear no man)..... a ještě mnoho dalších. Myslím, že bude lepší obrazová ukázka:

Kříž....

Japonský symbol...
Japonský nápis...
No a tady nejspíš budou i ty další...





No dobře, trochu pubertálního chování mě i tak dostihlo, ale kdo by mi to měl za zlé... 
 
Dnes je Jessie stále krásný a šťastně ženatý se Sitarou Hewitt, kanadskou  herečkou, se kterou má syna.




To je o Jessiem pro dnešek vše.

Mějte se krásně!

K.

 

1 komentář:

  1. Je to krase psáno a ano maté pravdu komu by se nelíbil takový krásný muž když budete přidávat ráda se podívám děkuji

    OdpovědětVymazat