úterý 16. září 2014

The Biggest Loser - trenéři: Jennifer Winderstrom

Ať už se dívám na jakýkoli seriál nebo show, ráda se dozvím o hlavních postavách nebo účastnicích něco navíc a tentokrát si to nenechám jenom pro sebe.

Dnes bude řeč o trenérce ze show The Biggest Loser Jen Winderstrom.

 
Něco málo o ní bylo řečeno už v prvním dílu letošní série hubnoucí soutěže:
Jennifer má zkušenosti s bojem s obezitou hlavně ze své vlastní rodiny. Má svou teorii: lidé fungují buď na základě strachu nebo lásky. Co se strachu týče je težké uspět, pokud se bojíte, ale když milujete to co děláte, nemůže to dopadnout špatně.

Jen se narodila 24. srpna 1982 v Downers Grive, Illinois, USA.
Jako malá chodila na gymnastiku a posilovat začala se svým tátou, který chodil do posilovny a to ji dovedlo až k bodybuildingu. Jejím velkým vzorem nebyl nikdo jiný než Arnold Schwarzeneger. Pokud by jste se jí jako osmileté, zeptali čím se chce jednou stát, odpověď by byla: "Sedminásobnou Miss Olympia." To protože Arnold byl také sedminásobným Mr. Olympia.


Když se jí ve škole zeptali kdo je její hrdina, odpověděla: Barbar Conan. Pěkné trenýrky, že?


Kdo by to byl od takové nežně vypadající dívky čekal... ale to ještě není vše.

Vystudovala universitu v Kansasu obor Sportovní správa.
Jen v roce 2005 na závodech Kansaské univerzity.

Dále má mnoho certifikátů v různých směrech fitness (myslím, že nemá smysl je všechny jsmenovat...).

Fotografie z bodybuidingové soutěže
Zajímavějším a pro její vlasy barevnějším obdobím byla 2. druhá sezóna pořadu American Gladiators, která běžela v roce 2008. V soutěři šlo hlavně o zábavu ve formě souboje amaterů a profesionálních sportovců (hlavně bodybuilderů). Jennifer zde zastupovala profesionály pod přezdívkou Phoenix.

Více ve videu:


Na youtube ji lze nalézt v mini serii: Star Maker with Meghan Tonjes, kde Jen pomahá mladé youtuberce změnit životní styl - začít sportovat a zdravě se stravovat. Nebo v 30-second fitness dává Jen rady v krátkých videích, které jsou zde pohromadě.



Pomáhá jako dobrovolnice v sirotčincích a školách ve Rwandě, Keni nebo Malawi, kde pomáhá dětem najít sebevědomí a pohodu zkrze sport a hru. Dále také navštívila americké vojáky v Iráku, Kuvajtu a Korei.


Doufám, že jste se něco nového dozvěděli, i když jsem si myslela, že se tolik nerozepíšu, ale nedokázala jsem nic z toho vypustit...

Mějte se krásně a příště se podíváme na Jessieho Pavelku!

K.

Žádné komentáře:

Okomentovat